Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Новият хибриден велосипед на BMW

Дата: 2014-05-26

2014 BMW Cruise e-bike е идеалното средство за хората, които живеят в големите градове, както и за тези, които обичат да се упражняват в свободното си време. Мощен двигател Bosch 250W помага на водача да достигне до 25 km/h. Той се адаптира към мощността на въртене на педалите от ездача, като по този начин прави възможно да изберете правилния вид предавка за всякакъв вид пътна настилка. Три датчика мерят точната скорост, честота на въртене на педалите и въртящия момент 1 000 пъти в секунда, като по този начин изчисляват точния размер на необходимата на колоездача помощ. Разположеният в средата двигател може да стимулира собствената сила на ездача с до 225%, докато дисплея на кормилото позволява лесно да се регулира мощността на двигателя. С 400 ватчаса, батерията осигурява дълъг пробег. В зависимост от това, коя настройка е избирана, двигателят има обхват от около 100 километра. Оставащото разстояние непрекъснато се преизчислява по време на пътуването и се показва на дисплея. Пълното зареждане на батерията отнема около 3 ½ часа. Използвайки режим на бързо зареждане, батерията може да се зарежда до 50 на сто само за 90 минути. Батерията може да се монтира и демонтира лесно с помощта на ключ, така че може да се презарежда снета от колелто.
 
Рама с иновативният "bull-neck" дизайн - модел за звезди. 
Издържливият и високо производителен двигателят не е единствената впечатляваща характеристика на велосипеда 2014 BMW Cruise e-bike - неговият опростен, мощен дизайн е друг бонус. Новата рамка е разработена от DesignworksUSA и се произвежда с hydroforming технология. Дизайнът на велосипеда има и привличащи погледа елементи като белият шикозен цвят и джантите, с тяхния изумителен дизайн в черен мат, които подчертават лекото тегло и естетиката.
 
Висококачествени компоненти за спокойно колоездене. 
Както и при всички велосипеди в колекцията си 2014, BMW използва изключителни компоненти в Cruise e-bike. Благодарение на кевларените вложки в протектора на гумите, на велосипеда няма проблем да се пребори със счупено стъкло, остри камъни или други остри назъбени елементи. Хидравличните предни и задни дискови спирачки правят колоезденето безопасно, без значение каква е скоростта. Надеждната десет-скоростна система Shimano, с дерайльор и 75 милиметрова дефлекторна пружина със заключваща функция, оформят кръга на предизвикателствата. Със светлоотразителни ленти по гумите и светодиодно осветление, захранвано от динамото в предната главина, за допълнителна безопасност. 2014 BMW Cruise e-bike тежи 22 килограма и е лицензиран за използване по пътищата на ЕС. Тъй като BMW Cruise e-bike е превозно средство с педали, съгласно законодателство, той не се нуждае от регистрационна табела и велосипедистите не са задължени да носят каска.