Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Атрактивни занимания с нулев бюджет за децата в градината

Дата: 2014-09-12

Съоръженията за детски площадки не са евтини и като производител ние добре знаем това. Дори и тези от тях, които са за домашно ползване, са инвестиция, която не е по възможностите на всеки джоб. Затова ще ви покажем няколко варианта за изработването на съоръжения в домашни условия, като някои от тях са изпитани през годините в детството на редица поколения.
 
Добрите стари автомобилни гуми
 
Има ли някой, израснал в края на миналия или началото на нашия век, в чието детство, по един или друг начин, да не са присъствали те?


Без значение дали ще заложите на най-лесния традиционен вариант на люлка, който е показан горе на снимката, или ще проявите сръчност и ще придадете нов живот на старата гума, игрите с гуми са атрактивни за децата и им помагат да се научат да балансират. 
 
Автомобилните гуми се използват и от производителите на оборудване за детски площадки за направата на съоръжения за обществено ползване.
Ето го и приложението на автомобилните гуми в нашите съоръжения: 
 
 
 
Насърчете децата да излизат по-често навън!
 
Aко разполагате с необходимите условия – прозорец на неголяма височина и свободно пространство под него, можете да създадете алтернативен изход от стаята на детето. Всичко, което трябва да направите, е да се сдобиете с улей за пързалка и да осигурите мека повърхност под него. Ако не разполагате с естествена тревна настилка, можете да поставите гумена такава, както и пясък, а за нещо не и малък надуваем басейн през лятото.
 
Възможността да излязат незабелязани от вкъщи през „задния“ вход крие особено очарование за децата. Така те ще излизат по-често навън, вместо да стоят пред компютъра или телевизора, което е и крайната цел.
 
 
Създайте предизвикателство!
 
По-сръчните в семейството могат да оформят най-различни варианти, като тук граница е само въображението. Опитайте да изградите серия от препятствия в част от двора, които трябва да бъдат преодолени от детето, без да падне, за възможно най-кратко време или състезавайки се с други деца. В зависимост от възрастта на децата, включете мостче, въжета или греда за преминаване. Съобразявайки възможните опасности и рискове, можете да добавите и елементи за висене, катерене и т.н. Така децата ще се стараят да подобряват резултатите си, като същевременно поддържат добра физическа форма и развиват основните двигателни умения.
 
 
 
По информация от Блога на Импресия