Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

Няколко основателни причини никога да не се предавате

Дата: 2014-07-31

Страхът и отчаянието са най-лошите съветници. Но и най-силните личности имат своите бездни от натрупаната емоционална умора на вечното биткаджийство. Когато сте на прага да вдигнете ръце и да се предадете, помнете, че след бурята винаги изгрява слънце. И още, че можем да се изправим и да продължим ако потърсим опора в някоя от изброените по-долу съставки на устойчивостта.

1. Надеждата

Единствената уважителна причина човек да се предаде е смъртта. Но докато сте живи, имате избор да се движите към промяна.

2. Реализмът

Вероятността да получите каквото и да е от първия път е много малка. Всяко нещо иска време, за да бъде научено и усвоено. Несъмнено, по този път ще допускате и грешки. Учете се от тях.

3. Вътрешната сила

Всеки от нас е по-силен, отколкото предполага. Временните неуспехи не са основателна причина да ви спрат по пътя към успеха.

 4. Полезното самочувствие

Ако свивате знамената и се оттеглите от амбициите и целите си, това е слабост и признак, че се предавате. Покажете се на света и на самите себе си. Напълно е възможно точно така да постигнете онова, за което мечтаете. Със сигурност ще загубите ако се предадете.

5. Състезателният дух

Ако някой друг вече е постигнал това, значи и вие ще можете. Това трябва да е вашият критерий, а не фактът, че повечето не са направили. Това трябва да се превърне за вас и в достатъчно основание да не се предавате.

6. Вярата в мечтите

Ще срещнете много хора в живота си, които ще ви разубеждават, че се стремите да постигнете невъзможни неща. Вярвайте в себе си, не позволявайте на никой да разрушава мечтите ви.

7. Семейството и приятелите

Позволете на хората, които обичате, да се превърнат във вашата опора и вдъхновение да продължавате упорито да се движите напред.

8. Осъзнаването на факта, че винаги има и по-лошо

Точно сега и във всеки един момент има хора, които са в много по-лоша ситуация от вас. Искате да се откажете от усилията, които полагате всеки ден? Помислете колко много са тези, които биха дали всичко да имат вашите възможности да правят това което на вас ви тежи, но не могат.

9. Светът винаги може да се променя към добро

Когато постигате това, към което се стремите, можете да използвате своя успех, за да промените живота на другите към по-добро.

10. Свещеното право на щастие

Всеки заслужава щастие и успех. Вярвайте силно в тази нагласа и я пазете.

11. Мисията да вдъхновяваме

Когато се стремите да придавате смисъл на своя живот, вие вдъхновявате и другите да го правят. Това е мощен заряд на жизнена устойчивост.

 12. Защото целта е толкова близо

Често, когато мислите, че повече нямате сили и сте готови да се предадете, целта е толкова близо, че само една крачка напред е достатъчна, за да направите огромен пробив. Помнете, във всеки един момент вие сте на крачка от успеха!